Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tirsdagens aviser med DSV, Carlsberg og SAS

17/9 06:32

BØRSEN

DSV LØBER RISIKO MED MILLIARDGÆLD EFTER GIGAOPKØB, ADVARER RATINGBUREAU

Hvis ikke DSV får banket lønsomheden i vejret i kølvandet på sit gigaopkøb af tyske DB Schenker, kan det gå ud over koncernens kreditværdighed, lyder det fra Moody’s. (Forside, side 4)

PRIVATKUNDER ER HISTORISK UTILFREDSE MED DERES BANK

Mens kundetilfredsheden hos bankernes privatkunder falder, er den stagnerende hos erhvervskunder, viser ny brancheundersøgelse fra EPSI. (Side 8)

JACOB AARUP-ANDERSEN ER KLAR MED FREMTIDENS CARLSBERG: NU SKAL DER EKSEKVERES

År med kriser og kæmpetab i Rusland har tilsidesat Carlsbergs fokus på vækst. Men nu kan verdens tredjestørste bryggeri endelig se fremad, og med et opkøb på 36 mia. kr. er brikkerne på plads til at skabe fremtidens Carlsberg, siger topchef. (Side 14-15)

FORMUEPLEJE SKIFTER BENCHMARK: HAR IKKE FORKLARET DET GODT NOK

Kapitalforvalteren Formuepleje møder kritik for at skifte sammenligningsgrundlag for deres investeringsprodukter efter katastrofeår. (Side 22)

BERLINGSKE BUSINESS

NY SAS-FORMAND VIL GØRE OP MED MANGEÅRIG STREJKEKULTUR

SAS' nye bestyrelsesformand, Kåre Schultz, understreger, at strejker er ekstremt skadelige for en virksomhed. Nu sætter han sig for bordenden i et luftfartsselskab med en lang kultur med arbejdsnedlæggelser. (Forside, side 8)

VERDENS VÆKSTMOTOR HAR GRUS I MASKINERIET

Kinesisk økonomi bliver ved med at vise svaghedstegn. Myndighederne har været tilbageholdende med mere stimulans på trods af, at det kollapsede boligmarked trækker blodrøde spor. Intet tyder på bedring - tværtimod. (Side 11)


JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

STRATEGER SENDER ADVARSEL TIL DANSKE INVESTORER

Når de danske investorer tager på indkøb i aktiemarkedet, er det typisk i Danmark – og det er en udfordring ifølge strateger, som advarer om, at de danske aktier fylder alt for meget i investorernes porteføljer. (Forside, side 6-7)

TIDLIGT UDSALG OG VARMT EFTERÅRSVEJR SÆTTER MODEBUTIKKER UNDER PRES

Flere topchefer ærgrer sig over, at modebranchen skyder gang i sæsonudsalget for tidligt. Det sætter pres på tøjbutikkerne, når sensommervarmen fortsætter langt ind i efteråret, siger branchedirektør. (Side 5)

.\\˙ MarketWire