Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Goldman ser sig varm på AI-aktier med rentenedsættelse forude

17/9 06:34

Den amerikanske storbank Goldman Sachs finder tiden moden til at købe op i AI-relaterede aktier igen efter et klart dyk i den afdeling på det seneste.

Det skriver Bloomberg News.

Med rentenedsættelser om hjørnet - den første fra den amerikanske centralbank, Federal Reserve, forventet onsdag aften dansk tid - og fortsat stærke fundamentale parametre bag aktierne eksponeret mod kunstig intelligens er der god fidus i igen at købe op, lyder det fra Goldman Sachs.

- Vi venter, at lavere renter kan understøtte it-projekter, at den økonomiske politik vil blive mindre usikker efter valget, og betydelige fremskridt med AI-produkter præsenteret ved kommende konferencer, skriver Faris Mourad, der er med i Goldman Sachs' handelsteam, i et notat til kunderne.

Goldman Sachs brede AI-portefølje omfatter Nvidia, Microsoft, Apple, Alphabet, Amazon, Meta Platforms og Oracle og er faldet med omtrent 11 pct. siden sin top i begyndelsen af juli, skriver Bloomberg News.

.\\˙ MarketWire