Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Obligationer/middag: Rente i ro forud for temperaturmåling på amerikanske forbrug

17/9 11:53

Der er ikke meget at skrive hjem om i formiddagens handel med statspapirer. Midt på tirsdagen ligger renten med et fald på 1 basispoint i 2,04 pct. - akkurat som udgangspunktet fra morgenstunden.

Det er eftermiddagens amerikanske detailsalgsopgørelse, der er i højsædet, da tallet er endnu en komponent i forbindelse med den amerikanske centralbanks rentebeslutning, der offentliggøres onsdag aften dansk tid.

Størrelsen på den forventede rentenedsættelse i forbindelse med afslutningen af rentemødet hos den amerikanske centralbank bliver ved med at stige. Tirsdag er forventningen til en rentenedsættelse på 50 pct. størst.

I eftermiddag kommer der en temperaturmåling for den amerikansk forbruger - og forbrugslysten ventes at være afkølet en del i august, hvor økonomer adspurgt af Bloomberg News venter et fald på 0,2 pct. efter en stigning på 1,0 pct. i juli.

- Hvis detailsalget for august skuffer markant, kan det trække i retning af 50 basispoint, mens en stærk rapport kan cementere 25 basispoint. Vi venter et fald i detailsalget, da salget fra bilfabrikkerne bakkede i august, og benzinprisen blev billigere, skriver Jyske Bank om tallet.

.\\˙ MarketWire