Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Onsdagens aviser med megafusion, nationalstadium og amerikansk rentemøde

18/9 06:32

BØRSEN

CHEFANALYTIKER: MEGAFUSION KAN SIKRE DSV ET TRUMFKORT

En fusion mellem to af de største logistikselskaber skubber til dynamikken på fragtmarkedet og giver mulig fordel til DSV, som de bør udnytte, vurderer shippinganalytiker. (Forside, side 10-11)

INVESTORER MED FORNYET FRYGT SÆLGER MARKANT UD I AKTIER

Kapitalforvaltere forbereder porteføljerne på negative overraskelser. Det sker bl.a. ved at sælge ud af populære aktier. (Side 2)

NEDTÆLLING TIL RENTEMØDE MED STORT ELLER LILLE RENTEDYK

Investorerne er vendt på en tallerken. Nu tror de mest på en stor rentenedsættelse i USA. Global cheføkonom mener lige så godt, at man kan slå plat og krone om udfaldet. (Side 8)

BERLINGSKE BUSINESS

DBU OG PARKEN I HÅRDE FORHANDLINGER OM EN NY AFTALE OM NATIONALSTADIONET

Der er stadig ikke underskrevet en ny aftale mellem Parken og DBU, og lige nu er det uafklaret, hvor landsholdet skal spille efter nytår. Imens direktørerne maner til besindighed, rejser kilder tæt på forløbet spørgsmål om et kompliceret forhold mellem nationalstadionets ejere og den danske fodboldunion. (Forside, side 2)

RENTEMØDET I USA BLIVER ÅRETS MEST DRAMATISKE

Årets vigtigste og mest uforudsigelige rentemøde venter i morgen aften i USA. De finansielle markeder har igen opskruede forventninger til, hvor meget renten skal sættes ned. Og fra det politiske hjørne vil Donald Trump reagere vredt på enhver rentenedsættelse. (Side 9)

GLOBALE USIKRE UDSIGTER SENDER GULDPRISEN TIL NYE HØJDE

En kombination af flere faktorer har sendt efterspørgslen efter guld i vejret. Spørgsmålet er, om den store optur fortsætter. (Side 10-11)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

DET AMERIKANSKE VALG RAMMER DANSKE VIRKSOMHEDER

Den ene præsidentkandidat, Kamala Harris, har rettet skyts mod den vigtigste eksportkategori i Danmark, medicinalindustrien. Den anden, Donald Trump, hader en dansk styrkeposition, vindmølleindustrien. Dermed kan både Kamala Harris og Donald Trump ramme dansk eksport, lyder det fra EIFO. (Forside, side 6-7)

DB SCHENKER KAN BLIVE ET RØVERKØB FOR DSV

Selvom DSV’s køb af tyske DB Schenker sker til et i dansk kontekst rekordstort milliardbeløb, bør DSV’s effektive integrationsmodel kunne hente investeringen hjem, vurderer flere analytikere. (Side 4)

UNIKT SAMARBEJDE MELLEM TO AF LANDETS STØRSTE UDVIKLERE

Der er flere risici i udviklingen af vedvarende energi i dag, lyder det fra to af landets største udviklere, Eurowind Energy og Wind Estate, som derfor indgår et opsigtvækkende milliardsamarbejde på land. (Side 10)

.\\˙ MarketWire