Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Torsdagens aviser med DSV, Danske Bank og Sampo

19/9 06:32

BØRSEN

BANKER I FÆLLES FRONT MOD NYKREDIT I REALKREDITSLAGSMÅL

Jyske Bank og Danske Bank har indgået en hidtil uset alliance og bestilt en konsulentrapport om rivalen Nykredits Totalkredit-samarbejde for at få undersøgt, om det giver konkurreceforvridning på realkreditmarkedet. Og det gør det, ifølge rapporten. Samtidig ventes Konkurrencestyrelsen inden jul at komme med en længe ventet afgørelse. (Forside, side 8-9)

ENERGIKOMETEN BETTER ENERGY UDSKYDER PROJEKTER OG SÆTTER GANG I SPARERUNDE

Better energy skubber nu store solcelleprojekter til efter 2030. Det skyldes blandt andet, at power-to-x-industrien, der ville kræve massive mængder grøn strøm, udvikler sig langsommere end ventet. (Side 6)

SAS KLAR MED NY STRATEGI - SKRUER OP I KØBENHAVN

SAS opretter en række nye ruter fra Københavns Lufthavn, som skal blive et større internationalt knudepunkt. Analytikere ser det som tegn på et mere aggressivt selskab i fremtiden. (Side 12)

DSV-OPKØB HAR BETYDNING FOR DANSK ØKONOMI

DSV’s køb af DB Schenker for 107 mia. kr. er blandt de allerstørste virksomhedshandler i Danmarks historie. DSV fordobler medarbejderstaben og bliver til verdens største logistikvirksomhed. Det kommer til at have betydning for dansk økonomi. (Side 15)

KAPITALFONDEN AXCEL KØBER 15 SELSKABER PÅ ÉN GANG

Axcel åbner for at foretage helt op mod 50 yderligere opkøb på fem år for at skabe en stor milliardspiller inden for ejendomsservice i Norden. (Side 18)

SAMPO BØRSNOTERES PÅ NASDAQ I KØBENHAVN

Efter 39 år skal Topdanmark afnoteres. I stedet kan investorer nu købe finske Sampo på den danske børs. (Side 20)

BERLINGSKE BUSINESS

SAS ÅBNER 15 HELT NYE RUTER FRA KØBENHAVNS LUFTHAVN

Efter mere end et årti præget af kriser og skandaler har SAS fået ny luft under vingerne. Det betyder blandt andet, at der fremover vil være både flere ruter og hyppigere afgange fra Københavns Lufthavn i Kastrup. (Forside, side 2)

DANSKE BANK FÅR HVIDVASKBØDE I FRANKRIG FOR STORPOLITISK SAG

Danske Bank betaler i et forlig knap 50 mio. kr. til de franske myndigheder for hvidvaskproblemerne i den estiske filial. Baggrunden skal findes i Magnitskij-sagen om tyveri af russiske skatteindbetalinger. (Side 6)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

STORBANKER SLÅS OM TUSINDVIS AF NYE KUNDER

En kundeundersøgelse blandt Danske Bank-kunder viser, at op mod 40 pct. af bankens kunder gerne vil i gang med at investere nu eller over de kommende år. (Forside, side 4)

FOND VILLIG TIL AT BYDE MERE END DSV FOR DB SCHENKER

Ifølge Bloomberg signalerer CVC villighed til at øge Schenker-bud, men ejer tager ikke nye bud i betragtning. (Side 2)

DANSKE SLAGTERIER HAR FÅET KNIVEN FOR STRUBEN

Produktionen på danske slagterier fortsætter med at falde, mens konkurrenterne i resten af Europa er på vej ud af krisen. (Side 8)

.\\˙ MarketWire