Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

NTG køber tysk logistikselskab for 424 mio. kr.

19/9 06:34

NTG Germany, et fuldt ejet datterselskab af NTG Nordic Transport Group, har underskrevet en aftale om at købe tyske ITC Logistics for 56,9 mio. euro svarende til 424 mio. kr. på kontant- og gældsfri basis.

Det skriver NTG i en meddelelse onsdag aften.

ITC, der har 210 medarbejdere, har specialiseret sig i at levere skræddersyede vej- og logistikløsninger til en portefølje af mangeårige kunder.

For regnskabsåret, der sluttede 31. december 2023, rapporterede ITC en omsætning på 80,4 mio. euro svarende til 600 mio. kr. og en driftsindtjening målt på EBIT på 11,4 mio. euro svarende til 85 mio. kr.

Efter justeringer og før synergier forventes ITC at bidrage med cirka 10,8 mio. euro svarende til 80,6 mio. kr. til NTG's konsoliderede justerede EBIT over de næste 12 måneder.

- Vi er meget glade for at byde ITC Logistics velkommen i NTG-familien. Med dette opkøb har vi nu et solidt fundament i Tyskland, der strækker sig fra syd mod nordvest. Det samlede team, bestående af Schmaltz+Schön, NTG og nu ITC Logistics skaber en stærk platform, der gør det muligt for os at udnytte synergier og skabe fremtidig vækst, udtaler Jesper Petersen, CEO for Road & Logistics hos NTG.

.\\˙ MarketWire