Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Fredagens aviser med DSV, Novo Nordisk og Jysk

20/9 06:32

BØRSEN

LAVERE AMERIKANSKE RENTER SMITTER IKKE AF PÅ DANSKE REALKREDITLÅN

Trods en dobbelt rentesænkning fra USA's centralbank er der intet rentefald på danske realkreditlån, hvilket er usædvanligt. Det skyldes, at der var taget forskud på rentefesten, inden Federal Reserve gjorde det officielt. (Forside, side 6-7)

NIL TECHNOLOGY SOLGT FOR OVER 2 MIA. KR.

Teknologivirksomheden Nil Technology, som blev skabt af to studerende på DTU i 2006 og som har udviklet en linse, der findes i mobiltelefoner, bliver nu solgt for over 2 mia. kr. Køber er den børsnoterede virksomhed fra Taiwan Radiant Opto-Electronics. (Side 4)

NOVO TOPCHEF ER ÅRETS EUROPÆISKE LEDER

Novo Nordisk topchef, Lars Fruergaard Jørgensen, er blevet kåret som årets europæiske leder af European Business Media. (Side 13)

PENSIONDANMARK SKRUER OP FOR RISIKOEN

Der skal flere aktier i porteføljen, og der skal gå længere tid, før Pensiondanmark skruer ned for risikoen i medlemmernes opsparing. (Side 14-15)

SNIGLØB PÅ DSV VAR SIDSTE SLAG MED HALEN

Det var dramatisk, da der pludselig blev sået tvivl om DSV’s historiske opkøb af DB Schenker. Kapitalfonden CVC Capital Partners, som DSV længe var i budkrig med, forsøgte i 11. time at snigløbe DSV med et forhøjet bud. (Side 16)

BERLINGSKE BUSINESS

POLITIKERE VIL HAVE ET OPGØR MED ATP OG EKSTREME RISICI

En svensk batteriproducent i krise kan føre til milliardtab for den danske fælles pensionskasse, ATP. Nu vil politikere have et opgør med ATP, som de mener løber for store risici. (Forside, side 4-6)

SKÆLDSORDENE VÆLTER NED OVER KAPITALFOND EFTER BAGHOLDSANGREB PÅ DSV

Pludselig kom en britisk kapitalfond ind fra siden i sidste øjeblik med et tilbud, som måske kan skabe vanskeligheder for DSV's stort opsatte køb i Tyskland. Det meste tyder på, at briterne er for sent ude, men danske DSV har måske glemt at få lukket alle flanker. (Side 2)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

DSV HAVNET I STORMVEJR I KØLVANDET PÅ STORT OPKØB

Mens DSV står midt i en af de største virksomhedsovertagelser i nyere tid, raser debatten om danske logistikselskabers brug af Ruslands statsejede jernbanenet, som beskyldes for at bidrage til den russiske krigsøkonomi. (Forside, side 6-7)

JYSK MELDER OM REKORDSALG - TRODS LAVERE VÆKSTTEMPO END ØNSKET

Detailkæden Jysk med 3400 butikker i 48 lande - og med Lars Larsen Group som ejer - ligger lige under egne vækstmål for omsætningen. Alligevel er chefen tilfreds med udviklingen. (Side 7)

.\\˙ MarketWire