Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Goldman Sachs ser S&P 500 passere indeks 6000 inden årets udgang

23/9 06:35

Der er flere rekorder i vente på det amerikanske aktiemarked frem mod årets udgang, hvis man spørger storbanken Goldman Sachs.

På kort sigt vil der givetvis være usikkerhed i markedet, men særligt efter præsidentvalget til november vil investorerne formentlig jagte risiko og sende aktierne endnu højere.

Sådan skriver Scott Rubner, der er leder af Goldman Sachs globale markedsteam, i et notat til kunderne fredag, refererer Bloomberg News.

Med syv handelsdage tilbage af tredje kvartal - inklusive sidste fredag - ser han flere bump på vejen, og samtidig viser oktober sig ofte som en dårlig aktiemåned. Og så kan særligt præsidentvalget til november få hedgefonde og pensionskasser til at reducere deres risikoeksponering.

Men det vil formentlig også give et godt udgangspunkt for investorerne til at samle op efter valget, hvorfor Scott Rubner venter stigninger frem mod årsskiftet.

Her ser han det brede S&P 500-indeks passere indeksværdien 6000.

Fredag faldt det amerikanske indeks med 0,2 pct. til 5702,55.

.\\˙ MarketWire