Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Onsdagens aviser med Novo Nordisk, Mærsk og DSV

25/9 06:32

BØRSEN

DETAILKÆMPER HOLDER NØJE ØJE MED USA-HAVNEKONFLIKT

Havnearbejderne på USA’s vestkyst har ligget i krig med deres arbejdsgivere i månedsvis. Og det tegner til, at amerikanske nøglehavne kastes ud i strejke 1. oktober. Det vil lægge endnu mere pres på forsyningskæderne. Både A.P. Møller-Mærsk og DSV vil blive berørt af strejken. (Forside, side 6-7)

TRE BIOTEKAKTIER FØRER AN PÅ DET DANSKE AKTIEMARKED

Biotekaktier har fundet vej til podiet og er nu blandt de største kursvindere på det danske aktiemarked. Cessatech, Gubra og Zealand Pharma ligger i top. (Side 8)

FLERE INVESTORER VENTER RENTEFALD PÅ NÆSTE ECB-MØDE

Efter mandagens svage væksttal i eurozonen venter investorerne nu i stigende grad, at ECB sætter renten ned til oktober. Men danske økonomer holder fast i, at det først bliver i december. (Side 10)

KINESISKE HJÆLPEPAKKE KAN VÆRE VENDEPUNKT I KRISEN

Kinesisk økonomi befinder sig i en “meget tung krise,” vurderer chefanalytiker. Stor hjælpepakke kan være begyndelsen på krisens sidste fase. (Side 16)

ANALYTIKERE SER KØBSMULIGHEDER I TO UD AF TRE BOMBEDE C25-AKTIER

C25-indekset har ramt rekord, men tre danske C25-aktier, Genmab, Carlsberg og A.P. Møller-Mærsk, er faldet. De to første kan gemme på købsmuligheder, vurderer analytikere. (Side 18-19)

BERLINGSKE BUSINESS

NOVO NORDISKS TOPCHEF FORSVAREDE SIG MOD AMERIKANSKE ANGREB

Lars Fruergaard Jørgensen åbnede for at sænke priserne på Ozempic og Wegovy under en høring i Senatet i går. Men ristningen af Novo Nordisks topchef udeblev, og han fik også, hvad han selv kom efter. (Forside, side 8)

NETBANKSVINDEL KOSTER ÅRLIGT BÅDE MILLIONER OG TILLID

Trods et skærpet fokus på netbanksvindel de senere år koster det stadig danske bankkunder millioner af kroner hvert år. Ekspert kalder nye tal foruroligende. Forbrugerrådet Tænk foreslår at sænke overførselsloftet. (Side 2)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

OMFATTENDE STREJKE I ØSTAMERIKANSKE HAVNE KAN GIVE FRAGTKAOS

En strejke blandt havnearbejdere på den amerikanske østkyst rykker tættere på dag for dag. Strejken har potentialet til at ramme bredt, endda kaste shippingindustrien ud i fornyet kaos. (Forside, side 6-7)

KINAS PROBLEMER ER STØRRE, END DE FLESTE TROR

Verdens næststørste økonomi er i langt større vanskeligheder, end de fleste tror, mener økonom Lars Christensen. (Side 8)

.\\˙ MarketWire