Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Torsdagens aviser med Mærsk, Pandora og Novo Nordisk

26/9 06:32

BØRSEN

NYKREDIT LEMPER VILKÅR I AFTALE OM BOLIGLÅN

Efter årelang behandlingstid hos konkurrencemyndighederne får 41 banker nemmere ved at skifte realkreditleverandør. Det sker, efter Nykredit ændrer vilkår for sin aftale om boliglån hos Totalkredit. (Forside, side 8-9)

NATIONALBANEN SER DANSK ØKONOMI I TOPFORM

Kampen mod høj inflation er vundet, og beskæftigelsen er rekordhøj. Der er mange grunde til at glæde sig over formen for dansk økonomi, lyder det fra nationalbankdirektør Christian Kettel Thomsen. (Side 2)

PANDORA RASER EFTER KRITIK FOR AT GEMME PÅ INTERN VIDEN

Pandora vil hive Finanstilsynet i erhvervsankenævnet efter en påtale fra Finanstilsynet for at have holdt vigtig information fra markedet i over to uger. Smykkekoncernen vil ikke acceptere påtalen. (Side 4)

STORRIVAL BRYDER MÆRSKS DOMINANS I AARHUS HAVN

Til trods for modstand fra Mærsk er det lykkedes storkonkurrenten MSC at få lov til at etablere en containerterminal i Aarhus havn. (Side 10)

OECD SER LAVERE VÆKST I EUROPA

Tysk økonomi står stille, og det er en bremseklods for hele Europa i 2024, forudser OECD i ny prognose. Til gengæld går det bedre end ventet i Spanien. (Side 16)

BERLINGSKE BUSINESS

NYKREDIT LØB MED SEJREN I OPGØR OM BOLIGKUNDER

Efter flere års tovtrækkeri kom der onsdag en afgørelse fra Konkurrencerådet i sagen om et opsigtsvækkende slagsmål mellem Nykredit og Jyske Bank om boliglån for milliarder af kroner. (Forside, side 4)

NATIONALBANKEN ADVARER MOD REGERINGENS FINANSPOLITIK

Der er mange milliarder på vej til Forsvaret, men Nationalbanken advarer om, at det kan resultere i en slem slagside for den danske økonomi. (Side 6)

OPTIMISTISK PROGNOSE FRA OECD REJSER MANGE SPØRGSMÅL

Samarbejdsorganisationen OECD forventer i en ny prognose, at verdensøkonomien vil fortsætte med at udvise modstandskraft, alt imens centralbankerne kan sætte renterne ned. Men både geopolitiske dagsordener og den teknologiske udvikling kan bringe læsset i ubalance. (Side 7)


JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

ØKONOMIEN UNDER SOLCELLEPROJEKTER VAKLER

Netop som politikerne vil sætte tryk på udbygningen af de sorte paneler, bliver solparker udsat. Der skal politisk fokus på forretningen, siger energikæmpen Better Energy. (Forside, side 6-7)

MÆRSK-KONKURRENT ETABLERER CONTAINERTERMINAL I AARHUS

Aarhus Havn har indgået en aftale med containerrederiet MSC om at etablere en ny containerterminal. (Side 2)

MYNDIGHEDER TVINGER NYKREDIT TIL AT ÆNDRE VILKÅR

Nykredits vilkår "kan udgøre et misbrug af dominerende stilling i strid med konkurrenceloven", lyder det i en afgørelse fra konkurrencestyrelsen. (Side 4)

NOVOCHEF ÅBNEDE FOR AT SÆNKE PRISERNE

Der blev tirsdag skudt med skarpt efter danske Novo Nordisk ved en høring i Senatet i amerikanske Washington D.C. (Side 10)

.\\˙ MarketWire