Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Obligationer/middag: Fortsat sivende rente frem mod nøgletal og taler

26/9 12:32

Renten siver fortsat torsdag formiddag, og ved middagstid ligger den på 2,05 pct. for den tiårige danske toneangivende statsobligation.

Det er 1 basispoint lavere end åbningsniveauet torsdag morgen og 3 basispoint lavere end lukkerenten onsdag.

Men hensyn til makronyheder vender handelsdagen den tunge ende nedad. Først hen på eftermiddagen dansk tid kommer der væsentlige nøgletal og dertil en stime af taler fra topfolk i centralbankerne i Europa og i USA.

Her vil handlerne være særligt opmærksomme på, om de amerikanske talere - blandt andre chefen for den amerikanske centralbank, Jerome Powell - kommer med signaler om størrelsen på den sandsynlige rentenedsættelse på bankens rentemøde i november. I markedet regnes endnu en dobbeltnedsættelse på 50 basispunkter for det mest sandsynlige, og udtalelser, der peger mod det halve - eller mindre - vil blive modtaget med skuffelse.

Talerrækken omfatter - ud over Powell - Susan Collins, chef for Federal Reserve i Boston, Adriana D. Kugler, medlem af Federal Reserves Styrelse, Michelle W. Bowman, medlem af Federal Reserves styrelse, John C. Williams, chef for Federal Reserve i New York, Christine Lagarde, ECB-chef, Luis De Guindos, næstformand i ECB, Michael S. Barr, medlem af Federal Reserves Styrelse, Isabel Schnabel, medlem af ECB’s direktion, Neel Kashkari, chef for Federal Reserve i Minneapolis, og Michael S. Barr, medlem af Federal Reserves Styrelse.

Torsdag eftermiddag kommer fra USA nøgletal for blandt andet en revideret opgørelse af den økonomiske udvikling i andet kvartal, som ventes at vise en vækst på 2,9 pct., for privatforbruget, som ventes at stige 2,9 pct. og for nytilmeldte ledige i sidste uge, hvor der ventes en tilgang på 223.000 nye ledige mod 219.000 nye ledige ugen før. Det fremgår af Bloomberg News

.\\˙ MarketWire