Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Goldman Sachs imponerer med indtægterne og sendes op i formarkedet

15/10 13:37

Den amerikanske investeringsbank Goldman Sachs gjorde markedets forventninger til renteindtægterne til skamme i tredje kvartal.

Selv om indtægterne fra handel med blandt andet renteprodukter var lige efter analytikernes bog, sikrede en vækst i nettorenteindtægterne på 70 pct. en pæn positiv overraskelse for de samlede indtægter.

Den stærke indtjening sender Goldman Sachs i vejret med 2,4 pct. i det amerikanske formarked.

Goldman Sachs havde i tredje kvartal indtægter for samlet 12,70 mia. dollar, hvor der af analytikere ifølge Bloomberg News var ventet 11,77 mia. dollar.

Fremgangen fulgte blandt andet en vækst i nettorenteindtægterne på 70 pct. til 2,62 mia. dollar, mens der i markedet var ventet 1,84 mia. dollar.

Omvendt landede indtægterne fra handel med renteprodukter på 2,96 mia. dollar - fuldstændig som ventet.

Det største bidrag kom imidlertid fra forretningsområdet Global Banking & markets, der bidrog med indtægter for 8,55 mia. dollar - en fremgang på 6,8 pct. sammenlignet med tredje kvartal sidste år. Her var konsensus i markedet indtægter for 7,65 mia. dollar.

.\\˙ MarketWire