Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Amerikanske oliegiganter dykker med oliepriserne

15/10 13:43

Oliegiganter som Exxon Mobil og Devon Energy hænger tirsdag med mulen i det amerikanske formarked efter et stort fald i oliepriserne.

Oliepriserne falder, efter at Israel har afvist at gå militært efter Irans olieproduktion i et eventuelt gengældelsesangreb.

Nyheden om Israels afvisning er berettet af Washington Post ifølge Bloomberg News.

Ifølge avisen overvejer Israel lige nu sine muligheder, når det kommer til gengældelse over for Iran, der i starten af oktober affyrede 200 missiler mod Israel.

Den israelske regering har taget amerikanske formaninger mod at gå efter iranske olieproduktionsfaciliteter til efterretning, men oplyser dog, at den vil handle med udgangspunkt i egne konklusioner.

Premierminister Benjamin Netanyahu skulle ifølge Washington Post have fortalt præsident Joe Biden, at han er villig til at rette en gengældelse mod iranske militærmål frem for energiproduktionsfaciliteter som olie og atomkraft.

Exxon Mobil falder 2,8 pct., Devon Energy viger 3,2 pct., og Chevron bakker 2,3 pct. i det amerikanske formarked.

Prisen på en tønde af den europæiske nordsøolie Brent falder tirsdag med 4,1 pct. til 74,35 dollar.

Den amerikanske WTI-olie falder sideløbende 4,3 pct. til 70,63 dollar per tønde.

.\\˙ MarketWire