Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Vestas/ABG: Kursmålet hæves til 1150 kr. fra 1000 kr.

7/10 06:54

Norske ABG Sundal Collier løfter sit kursmål for aktien i vindmølleproducenten Vestas til 1150 kr. fra 1000 kr.

Samtidig gentages den positive anbefaling "køb", fremgår det af data fra Bloomberg News.

Vestas havde en stærk afslutning på tredje kvartal, hvor selskabet hentede en hel stribe ordrer.

Samlet blev det til en ordreindgang på 1320 megawatt (MW) på kvartalets sidste dag, hvilket sendte den samlede ordreindgang for året op i knap 11 gigawatt (GW).

Det sker, selv om Vestas i år har fået væsentligt færre ordrer til det store amerikanske marked som følge af den gradvise reducering af skatterabatordningen PTC.

Hos Sydbank regner analytikerne dog med, at der fortsat vil falde en del ordrer til det amerikanske marked i den sidste del af 2020.

- Det er helt som forventet, at ordreindgangen nu bliver reduceret på dette vigtige marked, men vi er fortrøstningsfulde i forhold til at der kommer flere ordrer herfra i de næste måneder, vurderede Jacob Pedersen, der er aktieanalysechef hos Sydbank, efter kvartalsafslutningen.

Han peger på, at den flotte ordreindgang mod slutningen af tredje kvartal vidner om Vestas' styrke i vindmøllemarkedet, hvor flere konkurrenter indtjeningsmæssigt er et godt stykke bagud i forhold til det danske selskab.

/ritzau/FINANS