Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Brexit: EU sender forhandlere til London for at intensivere samtaler

16/10 13:59

Selv om Storbritanniens premierminister, Boris Johnson, nu offentligt har bekendtgjort, at en handelsaftale med EU efter brexit synes usandsynlig, stopper samtalerne givetvis ikke der.

I hvert fald har EU-Kommissionens formand, Ursula von der Leyen, ifølge Bloomberg News gjort et forhandlingshold klar til at tage til London for at intensivere forhandlingerne med Storbritannien.

Ifølge Tysklands kansler, Angela Merkel, er EU også nødt til at indgå kompromiser for at nå en aftale med briterne, men stemningen synes at have været dårlig mellem de to parter på det seneste.

I hvert fald beskylder Boris Johnson ifølge Bloomberg News EU for "at nægte at forhandle seriøst", men premierministeren er dog villig til at tage snakken op igen, hvis EU vender tilbage med en "fundamentalt ændret tilgang."

Briterne satte i sidste måned en deadline til torsdag i denne uge, hvor en aftale enten skulle være indgået eller inden for rækkevidde.

/ritzau/FINANS