Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Norwegian holder alligevel fast i rute mellem København og Aalborg

20/11 16:45

For ti dage siden besluttede det pressede norske lavprisflyselskab Norwegian at stoppe alle flyvninger uden for Norge, men nu har flyselskabet alligevel besluttet at holde fast i en dansk rute.

Det betyder, at Norwegian fortsætter med at flyve mellem København og Aalborg, hvor der er afgange tre gange dagligt i hverdagen og tre gange henover weekenden.

Det skriver selskabet i en meddelelse.

Derudover fortsætter Norwegian også med at flyve mellem København og Oslo dog med færre afgange.

- Ruten mellem København og Aalborg er vigtig for Norwegian, fordi den er vigtig for vores kunder. Da vi kom tilbage på ruten igen efter corona-nedlukningen i foråret, fik vi rigtigt mange positive tilbagemeldinger. Det er meget opløftende i en svær tid for luftfartsbranchen, og vi tilpasser løbende vores program til efterspørgslen og rejserestriktionerne, siger Magnus Thome Maursund, der er chef for korte flyvninger i Norwegian, i en meddelelse.

Onsdag meddelte Norwegian, at selskabet har fået kreditorbeskyttelse under irsk lov og er gået i gang med en op til fem måneder lang reorganiseringsproces med en målsætning om at reducere gælden, tilpasse flådestørrelsen til den fremtidige drift og sikre sig ny kapital.

Fredag eftermiddag stiger Norwegian-aktien 9,6 pct. til 0,44 norske kr. på børsen i Oslo.

Stigningen kommer efter torsdagens dyk på 15,6 pct., der ifølge det norske erhvervsmedie Dagens Næringsliv sendte Norwegian-aktien ned i den laveste lukkekurs nogensinde på 0,4 norske kr.

/ritzau/FINANS