Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Chemometec opjusterer forventningerne

14/12 11:30

Chemometec, der udvikler og sælger analyseinstrumenter til celletælling, opjusterer forventningerne til sit forskudte regnskabsår 2020/21.

Der ventes nu en omsætning på 250-260 mio. kr. mod tidligere 240-250 mio. kr. Driftsresultatet før af- og nedskrivninger, EBITDA, ventes at ligge i intervallet 110-115 mio. kr. mod tidligere 100-105 mio. kr.

- På trods af COVID-19 situationen og en faldende dollarkurs har ChemoMetec fortsat den positive udvikling ind i andet kvartal af regnskabsåret 2020/21, hvor omsætningen har udviklet sig bedre end forventet, især på det europæiske marked, skriver selskabet.

Det har samtidig med den højere omsætning haft lavere salgsomkostninger som følge af restriktionerne på grund af virus-udbruddet.

I forhold til virusudbruddet nævner Chemometec dog også, at det skaber større usikkerhed end normalt.

- Blandt andet påvirker de nuværende restriktioner selskabets muligheder for at besøge kunder, hedder det i meddelelsen.

Chemometec venter at offentliggøre regnskab for første halvår, der dækker perioden juli til december, fredag den 5. februar.

/ritzau/FINANS