Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Hapag-Lloyd/Citi: Robuste rater og høj volumen øger potentialet

25/1 15:48

Analytikere hos Citi ser fortsat potentiale i aktien i rederikoncernen Hapag-Lloyd trods pæne stigninger de seneste måneder, hvor aktien har nydt godt af markante stigninger i fragtraterne.

- Vi har opdateret vores estimater for Hapag-Lloyd og har revideret vores kursmål til 130 euro. Det positive syn er understøttet af både robuste fragtrater og et stigende volumen-momentum, skriver Citi i et notat.

Citis tidligere kursmål fremgår ikke af en afkortet version af analysenotatet, men det nye indikerer et kurspotentiale på 21 pct. i forhold til kursen mandag eftermiddag på 107 euro.

Finanshuset har desuden hævet estimatet for rederiets justerede driftsresultat, EBITDA, i 2021 til 3,5 mia. dollar fra tidligere 2,7 mia. dollar.

- Vi ligger 17 pct. over konsensus. Dette skyldes revision i fragtraterne og volumener, skriver Citi.

Finanshuset lufter de positive betragtninger forud for selskabets foreløbige opgørelse af 2020-resultaterne den 27. januar og det detaljerede regnskab for året den 18. marts 2021.

/ritzau/FINANS