Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Genmab A/S, 23 Marts Kl. 15:30 Læs mere her

Tirsdagens aviser med Novo Holdings, Aalborg Portland og Trifork

23/2 06:32

BØRSEN

MILLIARDSATS KAN GØRE ESBJERG TIL GRØNT BRÆNDSTOFMEKKA

Copenhagen Infrastructure Partners (CIP) vil opføre Europas største power-to-x-anlæg i Esbjerg. Det kræver en investering på omkring 1 mia. euro ifølge CIP. A.P. Møller-Mærsk, DFDS, Arla, DLG og Danish Crown støtter alle projektet. (Forside, side 6-7)

TRIFORK PÅ BØRSEN INDEN SOMMER

It-selskabet Trifork arbejder intenst på en børsnotering, og stifteren håber, at det kan ske inden sommerferien. (Side 2)

SVENSKE FIRMAER ER SKUFFEDE OVER SALGET GENNEM AMAZON

Netgiganten Amazon har i årevis været frygtet i detailbranchen, men i Sverige er flere firmaer skuffede over opstarten. (Side 4)

NOVO HOLDINGS I MILLIARDOPKØB I CANADA

Novo Holdings har trodset et dyrt opkøbsmiljø med milliardopkøbet af Altasciences fra Canada. (Side 8)

REJSEBUREAUER: TUI FÅR TYSK MILLIARDFORDEL

Rejsegiganten TUI har fået godkendt op mod 9,3 mia. kr. i tilskud fra den tyske stat. Danmarks Rejsebureau Forening frygter konkurrenceforvridning. (Side 14-15)

UDBYTTEAKTIER FÅR HUG MEN KAPITALFORVALTER VENTER COMEBACK

Udbytteaktier klarer sig historisk godt, men i 2020 fik de klø, viser en ny opgørelse fra Janus Henderson Investors. (Side 18-19)

BERLINGSKE BUSINESS

ERHVERVSLIVET FRYGTER SKRÆKSCENARIE EFTER NY ÅBNING

Mens erhvervslivet jubler ved udsigten til den kommende genåbning, frygter især restauranter risikoen for, at der kan blive lukket ned igen efter kort tid, hvis smitten tager fart. Den regning kan nemlig blive fatal for mange. (Forside, side 4-5)

HÅRD KRITIK AF SKÆRPEDE BANKREGLER

Mærskarvingen Robert Mærsk Uggla mener, at Danmark utilsigtet underminerer sin egen banksektor ved at gøre det sværere at tiltrække og fastholde talent. Kritikken kommer, efter at et bestyrelsesmedlem har forladt Danske Bank. (Side 3)

AALBORG PORTLAND TAGER TIGERSPRING MOD GRØN ENERGI

Aalborg Portland kommer tættere på at udfase fossile brændstoffer til fordel for naturgas med ny aftale. Ved fuld skifte til naturgas kan det give en reduktion på 40 pct. for Danmarks største CO2-udleder. (Side 10)

BIOGASPRODUCENT VIL GØRE ENERGISLUGERE GRØNNE

Danmarks største producent af biogas, Nature Energy, står klar til at levere den gas, der kan gøre store energislugere, som Aalborg Portland og Nordic Sugar, grønne. Men da der er rift om de grønne gasser, er der behov for statsstøtte i en årrække endnu. (Side 11)


JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

STORE DANSKE SELSKABER OPGIVER AT FORSIKRE TOPFOLK MOD ERSTATNINGSKRAV

Kostbare skandaler og risikoen for et uoverskueligt efterspil i coronaens kølvand har været med til at sende prisen for at forsikre topchefer og bestyrelsesmedlemmer mod erstatningskrav fra blandt andet aktionærer og kunder voldsomt i vejret. Virksomheder som Danske Bank og Novo Nordisk har valgt at bære en del af risikoen selv. (Forside, side 6-7)

AGERAS HENTER EN INVESTERING PÅ 450 MIO. KR.

Den danske tech-virksomhed Ageras Group har hentet en investering på 450 mio. kr. Investeringen kommer fra den amerikanske teknologifond Lugard Road Capital og skal bruges til at sætte yderligere turbo på selskabets internationale ekspansion. (Side 8)

SECURITAS KØBER DANSK BRANDTEKNIK

Securitas har købt Dansk Brandteknik, der er landets næststørste aktør indenfor brand og sikkerhed, i en handel til en værdi af 110 mio. kr. (Side 12)

EJENDOMSINVESTOR REJSER 1 MIA. KR. TIL NY GRØN FOND

Bestyrelsesformand i ejendomsselskabet NREP, Mikkel BülowLehnsby, står bag en ny grøn milliardfond, der blandt andet har Novo Holdings og Chr. Augustinus Fabrikker i ryggen. (Side 14-15)

/ritzau/FINANS