Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Genmab A/S, 23 Marts Kl. 15:30 Læs mere her

Home Depot leverer bedre end ventet salg men giver ikke nogen prognose

23/2 12:23

Home Depot har leveret en større end ventet vækst i salget i det forskudte fjerde kvartal, men den amerikanske byggemarkedskæmpe giver som følge af coronapandemien ikke nogen prognose for det nye regnskabsår.

Det sammenlignelige salg i USA steg i fjerde kvartal med 25 pct., hvor analytikerne ventede 20,5 pct.

Nettosalget er steget med 25 pct. til 32,26 mia. dollar, hvilket også overgår analytikernes forventning på 30,88 mia. dollar.

Indtjeningen efter skat er steget til 2,9 mia. dollar fra 2,5 mia. dollar, og resultatet per aktie er steget til 2,65 dollar fra 2,28 dollar.

Givet usikkerheden relateret til varigheden af coivd-19-pandemien og påvirkningen af forbrugeren, har selskabet valgt ikke at give nogen prognose for 2021.

- Idet vi kigger ind i 2021, er vi ikke i stand til at forudsige hvordan privatforbrugerens udgifter vil udvikle sig. Hvis efterspørgselsmiljøet fra sidste halvdel af 2020 bliver fastholdt igennem 2021, så kan det indikere flad til lidt positiv sammenlignelig salgsvækst og en driftsmargin på mindst 14 pct., siger finansdirektør Richard Mcphail.

Home Depot-aktien indikeres 2,1 pct. lavere i det amerikanske formarked.

/ritzau/FINANS