Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

B&O/CEO: Vi skal udnytte potentialet for luksusprodukter i Kina

8/4 10:22

Bang & Olufsen voksede sammenlagt med 12,9 pct. på de asiatiske markeder i tredje kvartal, men ifølge selskabets administrerende direktør, Kristian Teär, er rejsen i Asien kun lige begyndt.

Det er især det kinesiske marked, som B&O har for øje, fortæller topchefen i et interview med Ritzau Finans.

- Kina er det største marked i verden for luksusprodukter, så derfor tror jeg på, at flere af vores produktkategorier kan få endnu større succes på markedet, siger han.

I tredje kvartal steg produktkategorierne Staged og Flexible Living med henholdsvis 33 pct. og 76 pct. sammenlignet med samme periode sidste år

Væksten i de to produktkategorier har især været drevet af salget af højtalere, der gør sig gældende i begge kategorier.

Væksten har især været at mærke gennem onlinekanalen, og den tendens satser selskabet på at kunne fortsætte.

- Vi har styrket vores evner, organisation og ikke mindst ledelsen markant på de asiatiske markeder, og det har vi tænkt os at blive ved med, lyder det.

B&O skal blandt andet have kontor i Shanghai for at være endnu tættere på de kinesiske forbrugere og det kinesiske marked i det hele taget. Ud over Kina forbliver Sydkorea også et af kernemarkederne i regionen.

/ritzau/FINANS