Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Glædesrus hos investorerne i Supreme Cannabis efter opkøb fra Canopy

8/4 16:00

Pot-producenten Canopy Growth har købt canadiske Supreme Cannabis, der stiger markant torsdag i den indledende handel på børsen i New York.

Supreme er en af Canadas ledende marijuana-mærker, og købet for 346 mio. dollar skal være med til konsolidere Canopy i den hurtigt voksende industri, skriver Bloomberg News.

Og det er ikke en handel, der går ubemærket hen fra investorernes side. Supremes amerikanske notering stiger med 52,8 pct. i de første handler torsdag. Modsat falder Canopy 1,7 pct.

Canopy vil købe alle aktierne i Supreme, og transaktionen ventes afsluttet i slutningen af juni. Prisen for aktierne ligger 66 pct. over lukkekursen onsdag.

Overtagelsen er blot en af mange overtagelser i branchen, og mange producenter forsøger at polstre forretningen i forbindelse med en stadig større legalisering på det store amerikanske marked. For at blive i samme boldgade slog Tilray og Aphria pjalterne sammen i december, mens Curaleaf i sidste måned købte Emmac Life Science.

/ritzau/FINANS