Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Matas køber healthtech-platform og indgår aftale med onlineapotek - NY

12/4 09:28

Matas har købt to it- og indkøbsselskaber og indgået et samarbejde med onlineapoteket Gazelle Online Apotek, der driver webapoteket.dk.

Det skriver Matas i en selskabsmeddelelse mandag morgen.

Som led i udviklingen af sit datterselskab Firtal Group har Matas via Web Sundhed Aps købt de to selskaber for den samlede købssum 85,6 mio. kr., hvoraf betingede vederlag udgør op til 20 mio. kr. Disse selskaber vil blive drevet af Firtal Group.

- Efterspørgslen på sundhedsprodukter er eksploderet det seneste år – ikke mindst på nettet. Derfor tager vi nu det naturlige næste skridt for Firtal med opkøbet af en healthtech-platform og et samarbejde med Danmarks førende onlineapotek, siger Brian Andersen, bestyrelsesformand for Firtal Group og direktør for E-commerce for Matas.

Aftalen betyder, at Web Sundhed Aps fremover vil levere it-systemer, logistik- og indkøbsydelser til Gazelle Online Apotek, fremgår det.

Derudover vil Matas via datterselskaberne bidrage til at øge udvalget af varer på webapoteket.dk med naturmedicin.

Gazelle Online Apotek vil fortsat være 100 pct. ejet af apoteker Trine Persson, og selskabet vil fortsat stå for driften af webapoteket.dk., understreger Matas i meddelelsen.

Fredag lukkede Matas-aktien 0,4 pct. højere i 85,25 kr.

/ritzau/FINANS