Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Genmab A/S, 17 Maj Kl. 15:00 Læs mere her

Demant: Nyt topprodukt og Philips-familie har vundet markedsandele -NY

4/5 08:24

Demant har haft en rigtig god start på året inden for både detail- og engrossalg af høreapparater.

Det fremgår af tirsdagens periodemeddelelse, som dækker perioden frem til tirsdag.

Inden for detailafdelingen - Hearing Care - har særligt sidste års franske sundhedsreform trukket op, mens Hearing Aids - engrossalget af høreapparater - er hjulpet af lanceringen af topproduktet Oticon More, som blev præsenteret i slutningen af november sidste år.

Derudover har samarbejdet med hollandske Philips, hvor der sælges høreapparater under navnet Philips Hearlink, også været medvirkende til ekstra vækst i de første godt fire måneder af 2021.

- Hearing Aids og Hearing Care har draget fordel af den fortsatte bedring på høreapparatmarkedet, der blandt andet – især hvad angår Hearing Care – omfatter en positiv effekt af høresundhedsreformen i Frankrig, skriver Demant.

- Derudover har Hearing Aids haft stor succes med udrulningen af nye flagskibsprodukter, deriblandt Oticon More og Philips HearLink, hvilket har resulteret i øgede markedsandele, fortsætter selskabet.

STOR VÆKST HOS UAFHÆNGIGE I USA

Særligt blandt de uafhængige audiologer, hvor priserne også typisk er højest, har Demant haft succes med de nye produkter.

Og ud fra et markedsperspektiv er det særligt verdens største enkeltmarked - det amerikanske - der har trukket læsset.

- Lanceringen af Oticon More har især sat skub i salget til de uafhængige høreklinikker, hvilket har resulteret i øgede markedsandele på mange markeder. Den nye Philips Hearlink-produktfamilie har ligeledes nydt stor succes i USA. Endelig er salget til vores eget forretningsområde Hearing Care vokset betydeligt drevet af Frankrig, skriver Demant.

Fordi der sælges flere af de dyreste topprodukter, har Demant desuden også oplevet en positiv udvikling i de gennemsnitlige salgspriser, oplyser selskabet.

/ritzau/FINANS