Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Genmab A/S, 17 Maj Kl. 15:00 Læs mere her

Pandora/CEO: Vi holder foden på gaspedalen

4/5 08:58

Pandora kom ud af de første tre måneder af 2021 i fuld fart på trods af bespænd fra corona.

- Vi holder foden på gaspedalen, lyder det fra topchef Alexander Lacik i et interview med Ritzau Finans.

Omsætning steg i forhold til sidste år i årets første kvartal med omkring 30 pct. af butikkerne lukkede på grund af covid 19-restriktioner.

- Vi er kørt videre på den samme formel, som vi har gjort siden pandemien startede. Vi har fortsat med at investere i virksomheden, vi har fortsat satset hårdt på alle salgskanaler, vi er kommet med nyheder, siger topchefen.

Det er blandt andet salget på nettet, som kunderne har taget til sig i stigende grad under corona. Sammenligner med onlinesalget i første kvartal i år med samme periode sidste år, så endte salget her 136 pct. højere.

I kroner og ører landede salget af smykker på nettet på 1417 mio. kr. mod 621 mio. kr. i første kvartal 2020.

- Kunderne er kommet delvist tilbage i butikkerne og er vældigt motiverede. Og vores onlinehandel er fortsat meget, meget stærk, siger Alexander Lacik

AMERIKANSK STIMULUS SKUBBER OP

I USA steg salget til 1391 mio. kr. mod 935 mio. kr. i første kvartal sidste år. Og en hjælpende hånd til de amerikanske forbrugere er blandt andet årsagen til fremgangen.

- Vi skal ikke glemme, at kvartalet generelt er drevet frem af den fantastiske fremgang i USA, som delvist er trukket op af den stimulus, som regeringen der står bag, siger direktøren.

- Vi har også fortsat med at investere i USA - og det virker som en god model, påpeger han.

ritzau/FINANS