Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Genmab A/S, 17 Maj Kl. 15:00 Læs mere her

Demant OVERBLIK Q1: Stærkt momentum fra årets start giver opjustering

4/5 12:36

Demant har tirsdag morgen afleveret en periodemeddelelse, der dækker perioden frem til aflæggelsen. Her er hovedpunkterne fra opdateringen:

* Demant krydrede sin ellers talløse opdatering med en opjustering af forventningerne, så der nu sigtes efter et driftsoverskud før renter og skat (EBIT) på 3000-3300 mio. kr. mod tidligere ventet 2850-3150 mio. kr. Prognosen for den organiske vækst er løftet til 24-28 pct. fra tidligere 23-27 pct.

* Kombinationen af en god modtagelse af Demants nye topprodukt, Oticon More, og den franske sundhedsreform, der har løftet salget i detailleddet klart på grund af bedre offentlig støtte, har givet bedre indtjening i de første fire måneder af året, end selskabet selv havde ventet.

* Særligt det private amerikanske marked har ifølge Demant udviklet sig bedre end ventet i den indledende del af året - primært på grund af det høje tempo i vaccinationsprogrammet, der har hjulpet genåbningen på vej.

* Demant afslører også i opdateringen, at headset-forretningen Epos havde "meget høj tocifret" vækst i den første del af året, men at selskabet kan mærke en afmatning i strømmen af ordrer, der begynder at sætte ind nu.

/ritzau/FINANS