Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Elon Musk tweeter og sætter bitcoin i backgear

4/6 07:17

Bitcoin har haft en god uge, men slutter skidt af, efter at Teslas topchef og stifter, Elon Musk, igen har sat kryptomarkedet i bevægelse med et par kryptiske tweets, der kan indikere, at Musks kærlighed til bitcoin er falmet.

I et tweet har Musk brugt en emoji med et brudt hjerte ud for en bitcoin-emoji, og det har ifølge Bloomberg News medvirket til at sende kryptovalutaen baglæns.

Bitcoin koster fredag 37.418 dollar - et fald på 3,8 pct. fra torsdag, men en stigning på 4,3 pct. i løbet af ugen. Værdien af bitcoin toppede i midten af april i næsten 65.000 dollar.

Musks tweets har tidligere sat markedet for kryptovaluta i bevægelse blandt andet for et par uger siden, da Musk vendte på en tallerken og meddelte, at Tesla havde suspenderet muligheden for at betale for Tesla-biler med bitcoin .

Det skete med henvisning til, at bitcoin er særdeles energikrævende, fordi servernetværket, der holder styr på valutaen og løser opgaver, der frigiver nye bitcoins, bruger så meget strøm. Heraf vil en del stamme fra kulværker.

/ritzau/FINANS