Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Fransk musiktjeneste starter skidt ud på første børsdag

10/6 12:45

Den franske musiktjeneste Believe er kommet skidt fra start ved sin børsnotering i Paris. Aktien falder over 10 pct., rapporterer Reuters.

Ligesom det er tilfældet herhjemme har den senere tids rekorder på aktiemarkedet fristet en masse selskaber til at lade sig børsnotere.

Det rige udbud af børsdebutanter har dog så småt gjort investorerne mere kræsne. Bankkilder siger til Reuters, at der er en tendens til øget fokus på de store børsnoteringer frem noteringerne af de mellemstore og mindre virksomheder.

- Med mindre du har en nichevirksomhed med gode vækstudsigter, vil de simpelthen ikke tage telefonen. Der er for meget på spisesedlen, siger en Paris-baseret bankmand til Reuters.

Og Believe, der er musikforlag for mindre kendte navne frem for verdensstjerner, har ramt flere bump på vejen.

Blandt andet blev afregningsprisen fastsat i den nederste ende af det udbudte interval på 19-22,5 euro, og selskabet måtte reducere sit samlede aktiesalg i forbindelse med noteringen til 300 mio. euro fra oprindeligt ventet 500 mio. euro.

Torsdag falder Believe desuden 13 pct. til 16,93 euro fra afregningsprisen på 19,5 euro

/ritzau/FINANS