Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Fredagens aviser med Mærsk, Danske Bank og Green Hydrogen

18/6 06:32

BØRSEN

TIDLIGERE DANSKE BANK-CHEF MED I HVIDVASKSØGSMÅL

Ivar Heggem er tidligere direktør i Dansk Bank og en af de 13 private investorer, der sagsøger Danske Bank for det tab, de har lidt på deres aktier som følge af hvidvasksagen. (Forside, side 8-9)

POWER SÆTTER GANG I MASSIV EKSPANSION EFTER REKORDÅR

Toplinjen vokser med 38 pct. i Power, der for første gang får overskud og nu vil fordoble antallet af butikker i Danmark. (Side 6)

KAPITALFOND BLIVER STORAKTIONÆR I DYRLÆGEKÆDE

Kapitalfonden Axcel ser store muligheder i den veterinære branche og bliver nu storaktionær i den danske dyrlægekæde Vetgruppen. (Side 10)

GREEN HYDROGEN NÅR MILEPÆL MED SIN DEBUT PÅ BØRSEN I KØBENHAVN

Den danske brintkomet Green Hydrogen Systems lagde på den første handelsdag på børsen ud med et kurshop. Fremgangen aftog dog, da børslukketiden nærmede sig. (Side 16)

ALM. BRAND OVERVEJER SALG AF PENSIONSBEN

Efter at have indgået aftale om at købe Codan, overvejer Alm. Brand at skille sig af med sin pensionsforretning. (Side 18)

DANSKE BANK HJÆLPER EU MED AT SKAFFE BILLIONER

Danske Bank har som den eneste nordiske bank været med til at sælge for 150 mia. kr. i obligationer, der skal finansiere EU’s genopretningsfond. (Side 20)

EFTER STORE KURSFALD: OPTIMISMEN PÅ VEJ TILBAGE I DE GRØNNE AKTIER

Grønne aktier er faldet kraftigt i år, men nu anbefaler Goldman Sachs køb af blandt andet Vestas, Ørsted og Siemens Gamesa. (Side 34-35)

AKTIEFOLK ER OPTIMISTISKE FOR MÆRSK-AKTIEN

Mærsk har nydt de stigende fragtrater under coronakrisen, og virksomhedens aktiekurs er steget i takt med raterne. (Side 36)

BERLINGSKE BUSINESS

TOPØKONOM: SYGEPLEJERSKERS LØNHOP RISIKERER AT SMITTE AF PÅ ANDRES KRAV

Frem mod 2025 har regeringen og Folketinget 6,5 mia. kr. at forhandle om ved finanslovforhandlingerne. Et lønhop til sygeplejersker vil spise en stor del af de penge. (Forside, side 4-5)

ØRSTED SATSER PÅ AMERIKANSK HAVVINDAUKTION

I slutningen af juni afgøres stor havvindauktion i New Jersey i USA. For Ørsted vil en sejr kunne give tiltrængt medvind til den hårdt ramte aktiekurs (Side 2)

FEDS KLARE BUDSKAB: HØJERE RENTER KOMMER HURTIGERE END FORVENTET

Den amerikanske centralbank tog denne uge et stort skridt i retning af en normalisering af de aggressive tiltag, der blev introduceret i begyndelsen af coronatiden sidste år. Presset på Den Europæiske Centralbank er også pludselig blevet større. (Side 11)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

Ingen uddrag på grund af tekniske problemer.

/ritzau/FINANS