Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Smallcap-aktier banket i vejret under unormal høj omsætning - NY

13/7 17:08

Aktierne i Smallcap Danmark bankede tirsdag i vejret under markant handelsaktivitet og med massive kursstigninger.

Det har selskabet noteret sig, oplyste det i en meddelelse til fondsbørsen først på eftermiddagen. Den indeholdt dog ingen forklaring.

Aktierne steg 25 pct. til 10,50 kr. og omsætningen var ifølge Bloomberg News tirsdag knap 300.000 aktier, mens den normalt typisk er klart under 10.000 stk. dagligt. Størstedelen af omsætningen - cirka totredjedele - lå på handelsplatformen Nordnet ifølge Bloomberg-data, hvor private investorer typisk handler. Aktien blev i tirsdagens løb handlet mellem 8,60 kr. og 13,50 kr.

- Smallcap Danmark ikke bekendt med væsentlige ændringer i selskabets forhold, herunder væsentlige ændringer i selskabets indre værdi, skrev selskabet.

11. juni indgik selskabet en intentionsaftale om erhvervelse af anpartskapitalen i Ennogie mod udstedelse af nye aktier i Smallcap Danmark.

Ennogie udvikler og leverer tage med indbyggede solpaneler til nybyggeri og renovering.

Ennogie tage er en systemløsning, hvor overskydende solenergi kan lagres til senere brug i et Ennogie batteri, og hvor Ennogie Smart meter overvåger hustandens elproduktion og ‑forbrug og sikrer vedvarende energiforsyning fra tag, batteri eller elnet.

- Der er ikke væsentligt nyt at oplyse om den påtænkte transaktion, skriver selskabet og fremhæver, at bytteforholdet i intentionsaftalen er baseret på en værdiansættelse af Smallcap Danmark aktier på 8,00 kr. per aktie, oplyste Smallcap Danmark.

Endvidere pointeres det, at der er tale om en intentionsaftale, og at der således ikke er sikkerhed for aftalens gennemførelse "og at væsentlige ændringer i Ennogie og Smallcap Danmarks respektive forhold, herunder børskursen på Smallcap Danmarks aktier, kan påvirke den påtænkte transaktions bytteforhold og dens gennemførelse."

/ritzau/FINANS