Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Pfizer indgår samarbejde for at producere vacciner til Afrika

21/7 14:46

Pfizer og Biontech har indgået en aftale med sydafrikanske Biovac Institute om en millionproduktion af deres coronavaccine for at sikre vacciner til de afrikanske lande.

Det skriver det sydafrikanske medie News24 ifølge Bloomberg News.

Målet er at producere flere end 100 mio. doser af Pfizer-Biontech-vaccinen om året fra Biovac Institutes fabrik i Cape Town for at supplere Den Afrikanske Unions 55 medlemsstater med vacciner mod covid-19.

- Fra dag ét har vores mål været at tilbyde rimelig og lige adgang til Pfizer/Biontechs covid-19-vaccine for alle over alt, siger Albert Bourla, der er bestyrelsesformand og topchef for Pfizer, ifølge News24.

- Vores seneste samarbejde med Biovac er et glimrende eksempel på den utrættelige indsats - i dette tilfælde til gavn for Afrika, fortsætter han.

Topchefen tilføjer, at Pfizer fortsat leder efter nye samarbejdspartnere, der kan bidrage til at udvide selskabets forsyningsnetværk for at udbrede sin coronavaccine.

Produktionen påbegyndes i 2022, oplyser selskaberne ifølge News24.

/ritzau/FINANS