Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Mandagens aviser med Danske Bank, Chemometec og Royal Unibrew

9/8 06:32

BØRSEN

AKTIEINVESTOR OM CHEMOMETEC: “DET ER EN GUDEAKTIE”

Et vaskeægte kurseventyr udspiller sig på Københavns Fondsbørs, hvor Chemometec-aktien nu har ramt kurs 1000. For seks år siden var prisen 3,5 kr. pr. aktie. (Forside, side 14-15)

DANSKE BANK SAGSØGT FOR AT HJÆLPE TERRORISTER

Danske Bank sagsøges nu igen i USA. To specifikke forhold udløser anklagen om at have hjulpet terrorister, (Side 4)

PANTEBREVE I 20 PCT AF BOLIGHANDLER PÅ LANDET

Det grå lånemarked spiller en betydelig rolle i yderområderne. Pantebreve med høj rente optræder i en “overraskende” stor del af handlerne. (Side 6-7)

NETS TILBYDER KRYPTOBETALINGER I ØSTRIG

I foråret introducerede Nets muligheden for betalinger med bitcoin, ether og ripple på det østrigske marked. Det skete i samarbejde med den lokale og godkendte specialist på kryptobetalinger Salamantex. (Side 8)


BERLINGSKE BUSINESS

MÆRSK-TOPCHEF VENTER, AT DE GYLDNE TIDER FORTSÆTTER I EFTERÅRET

Mærsk tjente rekordmange penge årets første seks måneder, hvor en usædvanlig markedssituation stadig sætter sig præg. Det vil den også gøre i efteråret bebuder Mærsks topchef, Søren Skou. Det store spørgsmål er, hvor længe det fortsætter. (Forside, side 8)

STORT SKATTEUDSPIL GØR OP MED KAOTISK BESKATNING AF FORMUEAFKAST

De Radikale er på vej med et bud på en stor omlægning af skat på formueafkast, der skal ensrette afkast på alle formuer og frigøre provenu til at sænke skatten på arbejde. (Side 6-7)

TRODS FREMGANG I PASSAGERTALLENE HAR SAS OG NORWEGIAN LANG VEJ IGEN

Vaccinationer og lempelser i rejserestriktionerne skaber fremgang i passagertallene hos skandinaviske luftfartsselskaber. Tallene fra SAS og Norwegian gik frem i juli, men ligger stadig langt fra niveauet før coronapandemien. (Side 9)


JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

LAVPRISSELSKABER TAGER MAGTEN I LUFTEN

Luftens discountoperatører har på ryggen af coronapandemien erobret en større bid af flytrafikken i Europa. Taberne kan blive de traditionelle netværksselskaber som SAS og Lufthansa. (Forside, side 6-7)

UHÆMMET VÆKST I TEKNOLOGIMASTODONTER KAN LAKKE MOD ENDEN

Verdens største teknologiselskaber er under pres. Ikke fra konkurrenter, men fra lovgivere. (Side 10-11)

ROYAL UNIBREW UDBREDER FORRETNINGEN I FLERE DIMENSIONER

Opkøbet af distributøren Solera gør Royal Unibrew til en af de førende spillere i hele Norden. Samtidig er vin kommet med i sortimentet, og der er købt op i Frankrig. I begge tilfælde er der lagt op til yderligere investeringer, og hvordan koncernen håndterer det, er afgørende for aktiekursen i de kommende år.

/ritzau/FINANS