Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Finans Danmark/Aktier: Ualmindeligt godt årti for danske aktier

14/9 09:25

De danske aktier har klaret sig ualmindeligt godt de sidste ti år med et gennemsnitligt årligt afkast på knap 20 pct. og dermed givet de øvrige geografiske områder baghjul.

Det skriver Finans Danmark, der har set nærmere på aktiefonde over det seneste årti.

Her klarer aktiefonde med udelukkende danske aktier sig bedst med et gennemsnitligt årligt afkast på 19,5 pct., mens fonde inden for kategorien "Aktier Nordamerika" indtager andenpladsen med et gennemsnitligt årligt afkast på 16,1 pct.

- De langsigtede investorer har haft et ualmindelig godt årti, og de tålmodige investorer er blevet belønnet. Vi kan desuden glæde os over, at ikke mindst danske aktier har præsteret godt de sidste 10 år, udtaler investeringschef Kåre Valgreen, Investering & Opsparing i Finans Danmark.

Aktier Globale, Aktier Europa og Aktier Emerging Markets har det sidste årti leveret gennemsnitlige årlige afkast på henholdsvis 16,1, 13,1 11,2 og 8,4 pct.

.\\˙ MarketWire