Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Pandora/CEO: Vi skal vokse organisk på vores nøglemarkeder

14/9 09:53

(opdateres)

Pandora har lanceret finansielle mål frem mod 2023 på den organiske vækst i årene 2021-23, driftmarginen (BEIT), samt en konkret forventning om, at omsætningen lander på 24,8-26,2 mia. kr. om to år.

Og de finansielle mål lanceres i forbindelse med, at selskabet uddyber sin nye strategi Phoenix, der løber frem til 2026.

- Vi har brugt de sidste to år på at rydde op i selskabet - og vi har selvfølgelig også brugt en hel del tid på at spekulere over, hvor Pandora nu skal hen. Og det vil vi gå i detaljer med senere i dag på vores kapitalmarkedsdag - vækstrejsen, som jeg gerne kalder det, siger Alexander Lacik, topchef i Pandora, til MarketWire.

- For det første ser vi det her som en evolution af virksomheden. Det her væksttal, som vi har annonceret i dag, bygger primært på en videreudvikling af virksomheden, og at vi kommer til at udvide netværket en smule mere, end hvad vi har gjort de seneste to år.

- Potentialet findes indenfor kernen af virksomheden, hvor vi ser kernen som vores nøglemarkeder samt en fortsat ekspansion indenfor juvelsegmetet, siger han.

Væksten bygger på to grundsten, forklarer direktøren:

- For det første har vi fortsat nogle idéer til, hvordan vi kan udvikle på Moments-platformen, og hvordan vi kan drive den platform videre. Og for det andet kommer vi til at starte nye platforme som Brilliance, som vi lancerede i maj, og så har vi identificeret en række nye områder, hvor vi kan udvikle os, siger topchefen.

.\\˙ MarketWire