Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Siemens Gamesa opgraderer 5.X med 6,6 MW-møller

15/9 07:14

Vindmølleproducenten Siemens Gamesa har opgraderet sin 5.X-landmølleplatform med møller med en størrelse på op til 6,6 megawatt.

- Selskabet har øget ratingen på sin Siemens Gamesa 5.X-landmølleplatform, som nu vil bestå af møllerne SG 6.6-155 og SG 6.6-170, skriver vindmølleproducenten i en meddelelse.

Opgraderingen blev præsenteret på en vindmøllekonference i Husum i Tyskland tirsdag. På 5.X-platformen kan Siemens Gamesa herefter levere møller med en størrelse på 5,6 megawatt til 6,6 megawatt.

Siemens Gamesa fremhæver, at de nye møller tilbyder større årlig energiproduktion og optimerede projektinvesteringer. Resultatet er lavere omkostninger for den producerede energi for projekterne, skriver vindmølleproducenten.

Siemens Gamesa har sat en prototype af SG 6.6-155-møllen op i Spanien og en prototype af SG 6.6-170 op i Høvsøre i Danmark, hvor de er i en testfase.

.\\˙ MarketWire