Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Spar Nord/IR: Privatkunderne har det rigtig godt

13/10 11:25

Privatkunderne har det rigtig godt, og det er også dem, der ligger bag den vækst, banken har oplevet i forretningen både på udlånssiden og ved formidling af realkredit.

Det udtaler Spar Nords IR-chef Rune Brandt Børglum til MarketWire, efter at den Aalborg-baserede bank onsdag morgen har opjusteret sine forventninger til 2021.

Spar Nord adskiller sig ifølge IR-chefen fra de andre SIFI-banker ved at være relativt mere privatkundetung, og derfor falder den relativt bedre udvikling for privatkundesegmentet på et tørt sted.

Erhvervskunderne har det også fint, men det er dog primært her, at covid-effekterne ventes at ramme, pointerer han.

- Det er også derfor, at vi føler også relativt komfortable, siger Rune Brandt Børglum, der fremhæver privatkunderne som et segment, der har det rigtig godt.

Låneaktiviteten har været god, bekræfter Rune Brandt Børglum, der dog pointerer, at det ikke er tocifrede vækstprocenter.

- Vi oplever en efterspørgsel etter lånefinansiering fra private. Vi oplever en organisk vækst. Det er positivt, idet det ikke er alle steder bredt i sektoren, at man oplever det i de her dage, fremhæver IR-chefen.

.\\˙ MarketWire