Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Tryg: Svensk forsikringsforretning bliver samlet under Trygg-Hansa

13/10 15:54

Trygs svenske forsikringsforretning bliver fremadrettet samlet under Trygg-Hansa, og dermed bliver den hidtidige forretning Moderna Forsäkringer udfaset og ført ind under det nye hovedbrand.

Det meddeler Tryg onsdag.

- Begge brands har deres egne styrker og fordele - men de har også begge fokus på overlappende målgrupper og markedsandele. Og det giver ikke mening, at vi konkurrerer om de samme kunder. Trygg-Hansa er det mest kendte brand på det svenske marked, udtaler Morten Hübbe, der er administrerende direktør i Tryg, i pressemeddelelsen.

Det sker, efter at det danske selskab tidligere på året opkøbte RSA's skandinaviske aktiviteter - herunder svenske Trygg-Hansa og Codan Norge samt 50 pct. af Codan Danmark, der efterfølgende blev solgt til Alm. Brand.

Med opkøbet og den nye struktur vil Trygg-Hansa være den tredje største spiller på det svenske marked med en markedsandel på 17,5 pct.

Modernas nichebrands Atlantica og Bilsport & MC fortsætter dog uændrede som en del af Trygg-Hansa, skriver Tryg.

.\\˙ MarketWire