Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
Historik

Vælg chat via ovenstående menu
Luk reklame

DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Solar løfter forventninger til hele året - NY

15/10 08:25

Solar regner nu med at komme bedre ud af 2021 end tidligere ventet.

Det fremgår af en meddelelse fra selskabet fredag morgen.

Selskabet hæver således forventningerne til driftsresultatet før af- og nedskrivninger (EBITDA) til 900 mio. kr. fra tidligere ventet 825 mio. kr. Omsætningen ventes nu at blive 12,3 mia. kr. mod tidligere estimeret 12,1 mia. kr.

- De stærke vækstrater, vi så i andet kvartal, fortsatte i tredje kvartal. Core+ strategien bliver ved med at overstige vores forventninger blandt andet ved at øge vores koncept- og industriforretning - og industri leverede de højeste vækstrater nogensinde i september, siger selskabets topchef, Jens Andersen, i meddelelsen.

- Dertil venter vi, at den stærke efterspørgsel fra tredje kvartal vil vare ved i fjerde kvartal. Det har også en indvirkning på priseffekterne, som vi venter vil føre til en engangsudgift for EBITDA på 100 mio. kr. i 2021, fortsætter han.

Foreløbige tal for tredje kvartal viser, at selskabets omsætning er steget til 2872 mio. kr. fra 2618 mio. kr. i tredje kvartal af 2020.

Den organiske vækst udgjorde i kvartalet 8,8 pct. og udviklede sig ifølge Solar stærkere end ventet på alle markeder.

Solar fremlægger det endelige regnskab for tredje kvartal den 4. november.

Aktien steg torsdag 1,7 pct. til 654 kr. på børsen i København.

.\\˙ MarketWire