Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Vestas-CFO fratræder efter næsten ni år i koncernen

3/11 08:12

Vestas' finansdirektør gennem de seneste næsten ni år, Marika Fredriksson, fratræder og efterfølges af Hans Martin Smith, som lige nu er finansdirektør i Vestas Northern & Central Europe.

Overdragelsen sker per 1. marts 2022, oplyser Vestas onsdag.

- Marika Fredriksson har haft en enorm betydning for både Vestas og vindenergiindustrien som helhed, og hun har spillet en nøglerolle i opbygningen af Vestas' stærke økonomiske fundament og markedsledende position, siger Vestas' administrerende direktør, Henrik Andersen, i meddelelsen.

Han tilføjer, at Marika Fredriksson nu ønsker at fokusere på sit bestyrelsesarbejde, og at han glæder sig til at byde velkommen i direktionen til Hans Martin Smith.

- Ud over at have en lang og alsidig karriere i Vestas bag sig, har Hans alle de rette kompetencer og karaktertræk til at efterfølge Marika og understøtte vores fortsatte rejse mod at blive den globale leder inden for bæredygtige energiløsninger, siger Henrik Andersen.

.\\˙ MarketWire