Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Vestas med it-status: "Det går fint fremad"

26/11 15:59

Der er absolut sket fremskridt i løbet af ugen med at få flere og flere af it-systemerne hos Vestas op at køre igen efter hackerangrebet mod vindmølleproducenten for en lille uges tid siden.

Det siger kommunikationschef hos Vestas, Anders Riis, til MarketWire.

- Det går godt fremad. Vi har det meste oppe at køre, men der vil altid være lidt opstartsvanskeligheder, når systemer har været lukket ned. Men sådan overordnet set går det da klart i den rigtige retning med at få it-systemerne op at køre, siger Anders Riis.

Det, der fortsat er lukket ned, har Vestas selv lukket ned "for en sikkerheds skyld", og ikke fordi, selskabet tror, at det er infiltreret eller påvirket på nogen måde.

- På fabrikssiden og operationerne generelt, har vi ikke set den store påvirkning indtil videre. I hvert fald ikke i forhold til, om vi sådan regner med, at det får indflydelse på den længere bane.

- Vi ser fortsat ikke nogen tegn på, at vindmøller eller andre tredjeparter har været påvirket af det her, siger Anders Riis.

.\\˙ MarketWire