Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Deutsche Banks renteindtægter hiver de samlede indtægter over stregen

27/1 07:29

Bedre end ventede nettorenteindtægter har i fjerde kvartal mere end opvejet for en dårligere end ventet udvikling i indtægterne fra handel med obligationer og valuta hos den tyske storbank Deutsche Bank, der dog også er ramt af et uventet hop i de justerede omkostninger.

Indtægterne er i fjerde kvartal steget 8,2 pct. til 5,90 mia. euro, hvilket er over analytikerkonsensus på 5,68 mia. euro.

Deutsche Bank skuffer med indtægterne fra handel med obligationer og valuta, der blev på 1,20 mia. euro sammenlignet med analytikerprognosen på 1,28 mia. euro.

Til gengæld er de vigtige nettorenteindtægter bedre end ventet, da de steg 14 pct. til 2,92 mia. euro mod ventet 2,69 mia. euro.

De bedre end ventede indtægter lander over det ventede for alle de fire primære divisioner på nær for private banking, hvor de som ventet blev på 2,04 mia. euro.

Indtægterne fra kapitalforvaltning blev på 789 mio. euro mod ventet 714,4 mio. euro, for investeringsbanksaktiviteterne blev indtægterne på 1,91 mia. euro mod ventet 1,82 mia. euro og for erhvervsbanksaktiviteterne blev de på 1,35 mia. euro mod ventet 1,26 mia. euro.

Opgørelsen over de justerede omkostninger er negativ læsning, idet de er steget 5,6 pct. til 4,95 mia. euro, hvor analytikerne kun havde ventet 4,59 mia. euro.

Indtjeningen før skat dykkede i kvartalet med 53 pct. til 82 mio. euro.

Banken oplyser, at den venter at overgå sin tidligere indtægtsforventninger for 2022.


.\\˙ MarketWire