Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Novo: Fase 3-data fra ugentligt insulin på vej om et par måneder

3/3 13:16

Novo Nordisks regner med at afslutte sit fase 3-program, Onwards, for sit ugentlige insulin, Icodec, i løbet af 2022.

- De første data fra Onwards vil komme i løbet af et par måneder, og derefter ruller resultaterne i de øvrige studier ind i løbet af året, siger Martin Holst Lange, udviklingsdirektør i Novo Nordisk, torsdag på selskabets kapitalmarkedsdag.

Det ugentlige insulin vil blive sammenlignet med verdens mest benyttede langtidsvirkende insulin, Glargin, og der vil blive testet for, om Icodec har større effekt på blodsukkeret.

Det ugentlige insulin vil derudover være langt mere bekvemt at bruge med et enkelt stik ugentligt sammenlignet med et dagligt. Derfor ser Novo også muligheder i forhold til at vinde markedsandele med Icodec.

- Der er ingen tvivl om, at et ugentligt insulin, som kan erstatte seks injektioner om ugen med en profil, der er konkurrencedygtig målt på blodsukkerkontrol og bivirkninger, vil være et overbevisende tilbud til markedet, siger koncerndirektør Camilla Sylvest.

Hun peger på, at Novos markedsandel inden for langtidsvirkende insuliner er 37 pct.

- Så det vil i sig selv være en stor mulighed for os, også når det kommer til markedsandele, siger Camilla Sylvest.


.\\˙ MarketWire