Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Demant køber en femtedel af kinesisk selskab - vil overtage resten -NY

4/3 07:06

Den danske høreapparatproducent Demant meddeler fredag morgen, at selskabet har gennemført købet af 20 pct. af aktierne i Shengwang, der er et netværk af høreklinikker i Kina.

Der arbejdes nu på at gennemføre handlen af de resterende 80 pct. af aktierne i selskabet inden udgangen af første halvår, fremgår det af meddelelsen.

- Investeringen gør det muligt for Demant at styrke sin position yderligere i det store, hurtigtvoksende kinesiske marked for høreapparater, hvor Shengwang har store ambitioner om fortsat ekspansion, skriver Demant.

Købet af de 20 pct. af aktier vil ifølge Demant kun have "meget begrænset finansiel indvirkning" på koncernen, og derfor er det danske selskabs finansielle forventninger uændrede.

Demant vil komme med en mere detaljeret udmelding om den finansielle effekt, når opkøbet af de resterende 80 pct. er gennemført, oplyser det danske selskab.

Shengwang har omkring 500 butikker over hele Kina og mere end 1300 medarbejdere.

.\\˙ MarketWire