Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Vestas/CEO: Forlader Rusland - NY

5/4 18:05

Vestas har besluttet at forlade Rusland. Det oplyste Vestas’ administrerende direktør, Henrik Andersen, på selskabets generalforsamling tirsdag.

- Vestas stoppede i begyndelsen af marts for al ny kommerciel aktivitet i Rusland. Efter denne beslutning begyndte Vestas at undersøge og evaluere forskellige scenarier, herunder om vi kunne fuldføre vores eksisterende forpligtelser, samt hvordan vi kunne forlade Rusland på kontrolleret og ordentlig vis, hvis krigen fortsatte.

- Efter færdiggørelsen af dette arbejde, og situationens udvikling in mente, har vi besluttet at forlade Rusland, skriver Vestas i en udtalelse.

Han siger endvidere, at selskabet for at sikre, at selskabet forlader Rusland på kontrolleret og ordentlig vis, vil have fokus på at sikre sine russiske medarbejderes sikkerhed og levevilkår samt at beskytte Vestas’ interesser gennem en ordnet overdragelse af vores forretning i overensstemmelse med international og lokal lovgivning.

- Udvalgte aktiviteter forventes i denne sammenhæng at fortsætte i en overgangsperiode. Vores tanker er med det ukrainske folk, og vi håber, at vi snart ser en fredelig løsning, skriver Vestas endvidere.

.\\˙ MarketWire