Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Deutsche og Commerzbank i bund efter aktiesalg fra anonyme investorer

12/4 11:05

Deutsche Bank og Commerzbank sendes begge ned på børsen i Frankfurt tirsdag, efter at uidentificerede aktionærer har sat millioner af aktier til salg i begge banker.

Det skriver Bloomberg News.

Mandag kom det frem, at unavngivne investorer ønskede at sælge 116 mio. aktier i Deutsche Bank og omkring 72,5 mio. aktier i Commerzbank. Det svarer til aktier for henholdsvis 1380 mio. euro og 508 mio. euro.

Der er ifølge Bloomberg News kun to investorer, der kan stå bag et så stort salg af aktier i Deutsche Bank - Blackrock og Capital Group. Blackrocks ejerskab er dog knyttet til bankens vægtning i flere indekser, og et samlet aktiesalg af den størrelse er derfor ikke muligt, fremgår det.

Aktierne i Deutsche Bank bliver solgt for 10,98 euro og ned til markedsprisen, mens aktierne i Commerzbank sælges for mellem 6,52 og 7,012 euro. Det er Morgan Stanley, der står for salget.

Ifølge Bloomberg News sker frasalgene med henblik på helt at trække sig fra de to banker.

Aktionæren Capital Group og Commerzbank har afvist at kommentere aktiesalget.

Aktien i Commerzbank falder tirsdag formiddag 8,9 pct. til 6,388 euro, mens Deutsche Banks aktier falder 10,1 pct. til 10,718 euro - begge på børsen i Frankfurt.

.\\˙ MarketWire