Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

J&J nedjusterer og suspenderer salgsforventninger til coronavaccine-NY

19/4 13:19

Johnson & Johnson suspenderer forventningerne til salget af sin vaccine mod coronavirus. Samtidig trækkes de samlede forventninger til året ned.

Det skyldes et overskud af vacciner på markedet og usikkerhed om den fremtidige efterspørgsel, oplyser selskabet i forbindelse med sit regnskab for første kvartal.

Det samlede salg for året ventes nu at lande mellem 94,8 mia. dollar og 95,8 mia. dollar. Den tidligere forventning, der inkluderede salget af coronavacciner, var i intervallet 95,9 mia. dollar til 96,9 mia. dollar. Til sammenligning er forventningen blandt analytikerne et samlet salg på 99,23 mia. dollar i 2022, viser estimater fra Bloomberg.

Forventningerne til indtjeningen per aktie sænkes til 10,15-10,35 dollar, mens den seneste forventning fra januar var 10,40-10,60 dollar per aktie. Analytikerne forudser 10,43 dollar per aktie.

I årets første kvartal har selskabet salg af vaccinen ramt 457 mio. dollar, hvilket var et godt stykke under analytikernes forventninger om 784,7 mio. dollar, viser estimater fra Bloomberg.

Vaccinen fra Johnson & Johnson kræver et enkelt skud, hvor vaccinerne fra blandt andet Pfizer og Biontech og Moderna kræver to skud. Siden er der tilbudt såkaldte booster-stik til flere af vaccinerne.

SALG LANDER UNDER FORVENTNINGER

I årets første kvartal har selskabet landet en justeret indtjening per aktie på 2,67 dollar, mens estimatet var 2,59 dollar. Det samlede salg endte på 23,43 mia. dollar, hvilket også var under estimatet på 23,66 mia. dollar.

- Resultaterne i vores første kvartal demonstrerer en stærk indsats på tværs af vores forretninger, og på trods af makroøkonomiske udfordringer, skriver selskabet.

Johnson & Johnson-aktien falder 0,4 pct. i det amerikanske formarked.

.\\˙ MarketWire