Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Demant tabte en smule pusten hos amerikanske veteraner i marts - GENT

20/4 06:35

Danske Demant tabte en smule af sin markedsandel hos den offentlige amerikanske salgskanal Veterans Affairs (VA) i marts, mens GN Hearing omvendt kunne se en marginal større andel i forhold til måneden før.

For schweiziske Sonova, der er verdens største høreapparatproducent og klar markedsleder hos VA, var det status quo.

Samlet set var der dog ikke de store udsving i, hvordan selskaberne delte markedsandelene mellem sig, hvor det er på anden decimal, forskellen mellem februar og marts skal ses.

Demants markedsandel ændrede sig mest - målt på andelen af det samlede salg - til 14,15 pct. i marts fra 14,20 pct. i februar.

GN Hearings andel steg - om end en my - samtidig til 8,58 pct. fra 8,56 pct.

Sonovas markedsandel hos VA var på 52,77 pct. mod 52,78 pct. måneden før, viser tallene. Sivantos, der er en del af fusionsselskabet WS Audiology sammen med danske Widex, kunne se sin markedsandel øges en anelse til 7,62 pct. mod 7,60 pct. i februar.

Sivantos tog et ordentligt hop i markedsandelen i november efter lanceringen af Signia Pure Charge & Go AX og Signia Insio AX i salgskanalen i forbindelse med lanceringsvinduet den 1. november. Inden da var markedsandelen 4,9 pct.

Det privatejede amerikanske selskab Starkeys markedsandel var i marts 16,88 pct. mod 16,87 pct. i februar.

.\\˙ MarketWire