Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Twitter er blevet varmere på Musks købstilbud

25/4 09:06

Twitters topledelse er blevet mere modtagelig over for købstilbuddet fra verdens rigeste mand, Tesla-stifteren Elon Musk. Det skriver flere medier heriblandt Bloomberg News, der har sine oplysninger fra en anonym kilde.

Musk har foreslået Twitter et købstilbud på 43 mia. dollar og bekræftede i sidste uge, at han overvejer at offentliggøre tilbuddet.

Ved samme lejlighed meddelte Musk desuden, at han har indhentet finansieringstilsagn på omkring 46,5 mia. dollar til at finansiere en eventuel overtagelse af det sociale medie.

Og under et møde mellem Musk og Twitters ledelse søndag, skal Twitters chefer have været mere åbne end tidligere over for at drøfte en handel, skriver Bloomberg News.

Også Wall Street Journal har skrevet om mødet mellem Musk og Twitter søndag, og finansavisen binder ekstra krøller på historien, da den også kan fortælle, at Musk fredag har haft møder med adskillige af Twitters aktionærer.

Musk skal i øvrigt have fortalt Twitters bestyrelsesformand, Bret Taylor, at han ikke vil ændre på sit foreslåede bud på 54,20 dollar per Twitter-aktie.

Fredag steg Twitter 3,9 pct. til 48,93 dollar.

Ifølge Wall Street Journals kilder er der mulighed for, at parterne indgår en aftale allerede i denne uge.

.\\˙ MarketWire