Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER

Danske Bank skyder deadline for at løse sag om gældsinddrivelse - NY

27/4 14:39

Danske Bank skyder sin prognose for, hvornår det har løst de mange problemstillinger relateret til gældsinddrivelsen i Danmark. Banken venter ikke længere at have løst alle problemer allerede næste år, oplyser banken i en meddelelse.

Under håndteringen af sagen er der løbende identificeret yderligere problemstillinger samt lignende problemstillinger i de andre nordiske lande.

- Sagens øgede omfang og kompleksitet gør, at arbejdet med at løse problemstillingerne relateret til gældsinddrivelsen i Danmark forventes at strække sig ud over den oprindelige deadline i 2023. Denne forsinkelse er naturligvis utilfredsstillende, og banken undersøger derfor alternative tilgange til hurtigere at finde frem til en endelig løsning, der sikrer bankens inkassokunder en afklaring af deres sag, oplyser Danske Bank.

Vurderingen er dog, at det vil trække ud.

- Det er på nuværende tidspunkt vores vurdering, at kunderne i lyset af de identificerede nye problemstillinger ikke sikres en afklaring før udgangen af 2024, og at der er en risiko for, at arbejdet vil strække sig ind i 2025, hvis yderligere problemstillinger identificeres. Dette er utilfredsstillende for banken, vores kunder og tilsynsmyndigheden, skriver Danske Bank.


.\\˙ MarketWire