Click
Chat
 
Du kan vedhæfte PDF, JPG, PNG, DOC(X), XLS(X) og TXT-filer. Klik på ikonet, vælg fil og vent til upload er færdig før du indsender eller uploader endnu en fil.
60
Vedhæft Send
DANMARKS STØRSTE INVESTORSITE MED DEBAT, CHAT OG NYHEDER
Q&A med Zealand Pharma, 20 Maj kl 15.00 Læs mere her

Alm. Brand/CEO: Vi leverer den flotteste vækst i mange år

12/5 11:55

Alm. Brand har haft god vækst på toplinjen og leverer et stærkt forsikringsteknisk resultat i første kvartal, der afføder flere opjusteringer til den underliggende drift.

Forventningerne til det forsikringstekniske resultat er løftet med 150 mio. kr., mens prognosen for årets præmievækst er skruet op til 4 pct. fra tidligere 3-4 pct.

Samtidig kan Alm. Brand glæde sig over, at det nu er begge forretningsområder, Privat og Erhverv, der trækker.

- Vi har den flotteste vækst, vi har set i mange år i Alm. Brand, og vi overgår også vores forventninger.

- Så det er et resultat, vi kan være stolte af, ikke mindst fordi væksten er drevet både af Privat og Erhverv, siger Rasmus Werner Nielsen, administrerende direktør i Alm. Brand, til MarketWire.

VÆKST I PRIVAT

Efter en længere periode, hvor Privat er stået i stampe, voksede bruttopræmieindtægterne med 4,3 pct. i første kvartal.

I Erhverv steg bruttopræmierne med 6,7 pct., og samlet blev det til præmievækst på 5,5 pct. og altså en del over den nu forhøjede prognose på 4 pct.

- Jeg håber da, at væksten kan holde ved resten af året, men når det er sagt, så er der også rigtigt hård konkurrence. Så derfor løfter vi vores guidance til 4 pct., men jeg vil love dig, at vi vil gøre, hvad vi kan for at ramme 5 eller derover, siger Rasmus Werner Nielsen.


.\\˙ MarketWire